diumenge, 24 de juny del 2012

Hola, em dic Jian Xi.
Vaig nèixer un 27 de març de 2011 a Ürümqi, una bonica ciutat del oest de Xina, a la província de Xinjiang, un lloc envoltat per les muntanyes més altes del món, mil·lenàries glaceres i arids deserts.
Desde aquí us aniré explicant les meves aventures.



Dídac Viladot Pou



11 comentaris:

  1. Hola Dicac!
    Dintre de poc serm mig-veïns!!!!
    Tinc moltíssimes ganes de veuret i de fer-te una forta abraçada, perquè fa molt temps que l'epero.
    No li diguis als teus papes, és un secret entre tu i jo, però quan siguis una mica més grandet, et compraré totes les xuxes que vulguis!!!

    ResponElimina
  2. Gracias chicos, va a ser muy divertido irnos siguiendo en paralelo. Didac, preparate, precioso, en cuanto te vea te voy a dar un gran achuchon y te voy a presentar a Jordi, que ganitas de veros a los dos juntos en China.

    ResponElimina
  3. Seguirem les vostres aventures, així que, expliqueu-nos moltes cosetes!
    Quines ganes que marxeu ja!
    Laura

    ResponElimina
  4. Hola chiquitito,pronto nos veremos por Barbera.Has tenido la suerte de dar con una familia estupenda.Quiero que sepas que tu madre es una persona maravillosa y que te va a hacer el niño mas feliz del mundo.Un besito super fuerte y hasta pronto Didac.


    Charo...

    ResponElimina
  5. Hola Dídac!!! sóc la tieta Mara!!! espero la teva arribada amb impaciencia i molta il·lusió. un petó molt molt GRANNN. MUAAAAAAAAKKKKK!!!

    ResponElimina
  6. Hola la familia ferran-sanchez estem molt contents per vosaltres. Que sapigueu que si us fa falta canguro l anna s ofereix voluntaria i perque veieu "pero mira si es buena persona " us ho fara gratis....... Apa bon voyage.....

    ResponElimina
  7. ¡Un fuerte abrazo para los papás! Y desde aquí os mando unos achuchones para que se los deis a él en cuanto podáis. :-)

    ResponElimina
  8. Hola familia bon dia!!

    Com ha anat el viatge?? Desitjo que be malgrat segur que no heu dormit gaire pels nervis.

    En fi, que tenim ganes de veure en Didac entre nosaltres.

    altre dia van venir a cas meva "las primas " per veure les nenes i varem comentar que el proper dinar de "primos" veurem la familia ampliada amb en Didac, el fill de l' Alex i l' Henar i el proper del Pepe i l' Eva.

    Be!!
    Ja anireu informant com va tot,

    ResponElimina
  9. Didac, quines ganes tinc de veure't!!!! I de fer-te un petó ben gran!!
    ja queda poquet...

    Nina

    ResponElimina
  10. Dídac,

    Tens una careta dolça i un posat ferm i decidit. Que es preparin el pare i la mare que em sembla que deus ser, sota aquest posat de bo, UN TRAPELLA!!! Ja ja ja. Estem impacients de conèixer-te i de compartir aventures amb tu.

    Jaume i Sònia

    ResponElimina
  11. Hola Dídac! som els tiets,l'Aitor i la Diana, ara en aquests moments estem contant els dies per a que vinguis aquí amb tots nosaltres, amb la teva familia. Tenim moltes ganes de poder abraçar-te, donar-te petons y jugar amb tu tots el dies que poguem, T'estimem molt!
    VOLEM VEURE EL TEU SOMRIURE YAAAAAAA

    ResponElimina